Kosten hypotheek

Kosten hypotheek

Je eerste gesprek bij ons is kosteloos. Tijdens dit gesprek informeren wij jouw over de hypotheekmogelijkheden en hoe wij je daarbij kunnen adviseren en helpen. Het voordeel van Verdoold Hypotheken is dat je te maken hebt met een geheel onafhankelijke adviseur. Wij zijn dus niet gebonden aan welke bank of verzekeraar dan ook.

Voordelen

Tijdens het eerste gesprek bespreken wij gelijk de kosten voor het advies- en bemiddeling en je hoort van ons welke vervolgstappen er genomen moeten worden. Voor onze werkzaamheden inzake het advies en en de bemiddeling vragen wij eenmalig een vergoeding. Vaak kan deze vergoeding worden meegefinancierd en verrekend in je maandlasten. Voor ons advies en onze bemiddeling betaal je gemiddeld een bedrag van € 2.750,-. Afhankelijk van jouw situatie kan er een ander bedrag gelden. Uiteraard word je hierover tijdig geïnformeerd tijdens het gesprek. Dat bedrag wordt vermeld in de opdracht tot dienstverlening. Tot het moment dat we de opdracht tot dienstverlening overeengekomen zijn, zijn er geen kosten aan de gesprekken verbonden. Onze service gaat ook door na het afsluiten van je hypotheek. Voor je vragen kun je bij ons terecht.

SEH erkend hypotheekadviseur

Onze mensen zijn gecertificeerd adviseur. Dit betekent het volgende:

Tips voor een goed adviesgesprek

Nooit eerder een financieel adviesgesprek gehad? Hierbij 6 tips die je verder kunnen helpen:

Direct advies aanvragen bij Verdoold Hypotheken?

Het is mogelijk om direct je wensen en voorkeuren van jouw hypotheek kenbaar te maken. Via Woonpakket.nl vul je eenvoudig alle benodigde gegevens in van jouw situatie. Hierna verstuur je de gegevens naar één van onze adviseurs. Wij verwerken de informatie, zodat we vooraf een inschatting kunnen maken van hoe de zaken ervoor staan. Tijdens ons adviesgesprek bespreken we samen jouw situatie en de financiële mogelijkheden. direct helder hypotheekadvies aanvragen