https://verdooldhypotheken.nl/uploads/av_verdoold-makelaars-2018_23_1_20181210_135840.jpg

Mijn verkeer -en vervoersverzekeringen

Als het om voertuigen gaat, heeft ieder zo zijn eigen smaak. De een gaat voor een praktische gezinsauto en de ander heeft een voorkeur voor een sportieve motor. Ondanks deze verschillen willen we allemaal hetzelfde: er zeker van zijn dat we ons voertuig kunnen gebruiken wanneer we hem nodig hebben.

Je bent zuinig op je voertuig. Het is immers een kostbaar bezit dat jou de vrijheid geeft om te gaan waarheen je wilt. Juist daarom is het vreemd dat veel Nederlanders zo zuinig zijn op hun voertuig, maar niet omkijken naar hun verzekering! Veel mensen weten niet dat ze vaak veel te veel voor hun autoverzekering betalen. Ook bij Verdoold Hypotheken kan je terecht voor het verzekeren van je auto, motor, bromfiets- of fietsverzekering.

Lage premies door concurrentie

In de afgelopen jaren is de concurrentie tussen verzekeraars enorm toegenomen. Daardoor zijn de premies voor nieuwe autoverzekeringen sterk gedaald. Het kan voor jou interessant zijn om over te stappen naar een andere verzekeraar. Wij zijn je daarbij graag van dienst. Op basis van wat jij belangrijk vindt, vergelijken wij de producten, voorwaarden en kwaliteit van dienstverlening van verschillende verzekeraars. Wil je een vrijblijvende offerte voor een voertuig? Neem dan contact met ons op. Indien gewenst kunnen wij ook al je andere verzekeringen doorlichten, zodat je in een oogopslag ziet wat er per jaar te besparen valt op de verzekeringspremies.