https://verdooldhypotheken.nl/uploads/av_verdoold-makelaars-2018_02_1_20181210_140008.jpg

Over Verdoold Hypotheken

Je woning kopen of verkopen is een grote stap in het leven. Bijna altijd valt het samen met een nieuwe fase in je leven. Je zoekt samen iets groters, omdat je over negen maanden met één meer bent in plaats van twee. Of een kleinere woning, omdat je jongste, 'gisteren' nog een blozende dreumes, alweer uitvliegt.

Voor veel mensen is het een afscheid van een dierbare plek waar veel mooi herinneringen liggen. Dat alleen al is een reden waarom het zorgvuldig en goed moet gebeuren. Ondanks alle emoties is de verkoop van je huis ook een zakelijke transactie waarbij je je hoofd koel moet houden. Hoe jij je huis verkoopt heeft grote gevolgen voor je financiële toekomst. De verkoopprijs is namelijk bepalend voor de volgende stap; iets groter of misschien wel een stuk groter. Maar het kan ook je pensioen zijn of een erfenis. Verdoold Makelaars staat je graag bij in dit proces.

Sinds 1980 gecertificeerd makelaar en taxateur

Wij zijn sinds 1980 gecertificeerd makelaar en taxateur, zo hebben we in goede en in slechte tijden huizen verkocht. We zijn aangesloten bij de NVM en het NWWI. Behalve particulieren horen ook gemeentes, beleggers en woningcorporaties bij ons klantenbestand.

Ons werkgebied bedraagt voornamelijk; Bergambacht, Berkenwoude, Capelle aan den IJssel, Gouderak, Krimpen aan den IJssel, Krimpen aan de Lek, Lekkerkerk, Nieuwerkerk aan den IJssel, Ouderkerk aan den IJssel, Stolwijk.

Als je interesse hebt in onze dienstverlening komen we eerst kennismaken. Samen bekijken we de woning en kijken wij naar `hoe groot is het?`, `hoe is de ligging van de woning?`. We letten op alle plus- en minpunten die belangrijk zijn voor de waarde van je huis. Na deze kennismaking zullen wij de waarde van het huis en de bijbehorende vraagprijs vaststellen. We informeren je over de kosten en welke stappen er volgen. Op basis van de informatie die wij jou verstrekken beslis jij of wij jouw huis mogen verkopen.

Wil je meer weten over een huis aankopen of verkopen? Kom dan eerst eens vrijblijvend met ons praten. Je bent van harte welkom op ons kantoor in Krimpen aan den IJssel.

Je aanspreekpunt

Wij stellen ons graag aan je voor.

Theo Bronsema

Over werken bij Verdoold
Ik werk sinds 1 maart 1999 bij Verdoold Hypotheken en ik heb het erg naar mijn zin als hypotheekadviseur. Het werk is ontzettend afwisselend. Iedere zaak is weer anders dan de vorige. Je hebt leuke en minder leuke aanleidingen voor een gesprek. Het is mijn doel is om in alle situaties een oplossing te vinden waar iedereen blij mee is. De ideale hypotheek is er een die in alle situaties betaalbaar is.

Over wonen in de Krimpenerwaard
Ik woon midden in het Groene Hart. Het is hier heerlijk landelijk en rustig en toch is het dichtbij alle grote steden.

In mijn vrije tijd
Ik doe aan mountainbiken, zaalvoetballen, skiën en schaatsen (het liefst op natuurijs). In het weekend kook ik graag, geniet ik met mijn vrouw van onze tuin en kijk ik voetbal met mijn zoon.

Als ik ooit de loterij win?
Koop ik een huis in Italië

Anette van Oort

Over werken bij Verdoold
Sinds juni 2015 werk ik bij Verdoold, vanaf de eerste dag voel ik me hier thuis. Het is een goed gestructureerd bedrijf met een gemoedelijke en gezellige werksfeer. Mijn functie is om de hypotheek, vanaf de aanvraag tot aan het passeren bij de notaris, zo goed mogelijk te begeleiden.

Mijn droomhuis
Wij zijn ontzettend blij met het huis waarin wij momenteel wonen. Eén ding staat voor ons vast: wij blijven in de Krimpenerwaard wonen. Het is hier heerlijk wonen landelijk en het gevoel van een dorp, maar toch dichtbij de voorzieningen van de stad. Als wij ooit gaan verhuizen denk ik dat de kans groot is, dat we nog iets verder de Krimpenerwaard ingaan.

In mijn vrije tijd
Vind ik het leuk om met familie of vrienden af te spreken en kan ik ontzettend genieten van een mooie zomerse dag. Verder vind ik het leuk om zomers te tennissen en ’s winters te schaatsen.

Als ik ooit de loterij win:
Gaan we een mooie reis met het gezin maken, omdat onze kinderen nu op een leeftijd zijn dat het niet zo lang meer vanzelfsprekend is dat ze mee op vakantie gaan. Verder denk ik dat we ook een gedeelte van de hypotheek zouden aflossen.

Diana van Weenen

Over werken bij Verdoold
De collegae bij Verdoold vind ik zeer professioneel en kundig en tegelijkertijd heerst er binnen het bedrijf een gemoedelijke prettige sfeer waarin je je snel thuis voelt.

Mijn droomhuis
Een gezellig huis op Texel aan de Waddenzee. Midden in de natuur en toch alle voorzieningen die je nodig hebt in de buurt. Mocht het nodig zijn ben je zo op het vasteland, het eilandgevoel.

Over wonen in de Krimpenerwaard
Ik ben hier geboren en getogen en woon nog steeds in Krimpen aan den IJssel. De combinatie van natuur en goede voorzieningen zorgt voor een prettige woonomgeving. Met het openbaar vervoer ben je zo in de grote stad.

In mijn vrije tijd
Veel vrije tijd gaat op aan activiteiten met onze zoon, vooral de voetbal. Ik vind het heerlijk om met een hond te wandelen, in de tuin te werken, te koken en te bakken. Belangrijk zijn ook de sociale contacten met familie, vrienden, en buren.

Als ik ooit de loterij win:
Het leven is makkelijker als je veel geld hebt. Ik vind echter een goede gezondheid, tevredenheid, geluk (wat vaak in de kleine dingen om je heen te vinden is) echt belangrijker.